Mittwoch, 26. Februar 2014

Kirmizi abiye modelleri | Kinalik, Nisanlik...vs...

Kizlar :) Abiyelerde kirmizi cok tercih edilen bir renktir. Bunun bir nedeni bence bu rengin herkese yakismasidir :) Ister sarisin ol ister esmer ...kirmizi kesinlikle acar seni ve 100% yakisir. Onun disinda kirmizi cok dikkat cekici bir renktir :)
Sizin icin nisan, kina veya sadece gece kiyafeti olan modeller buldum ve paylasmak istiyorum.
Biliyorum abiye ve gelinlik modellerini cok paylasan var ve internette bol bol model bulunmaktadir...ama ben daha farkli modeller bulmaya calistim :) becerebildim mi siz karar verin ;)






































Sonntag, 16. Februar 2014

yeni cicilerim :) | dekorasyon | ceyiz

Bu sefer arkadasim icin gittik ikeaya. Ama ordan birseyl almadan asla cikmam ufak tefek seyler olsa bile elim bos cikmam :)
simdiden mi kullansam diye düsündüm...ama sonra kiyamadim eskitmiyim simdi dedim ceyizime koydum...artik yeni evimde kullanirim :) yatak odasi icin düsündüm bu cicileri :D odayi pembe yapicam bunlari kullanmak icin de sabirsizlaniyorum :) insan ceyizine ne alirsa alsin..cok kücük basit birsey olsa bile ne kadar hevesleniliyor :) sanirim evlilik hazirliklari yaparken en güzel yani da bu...


Bu minik tabaga bayildim...hersey icin kullanilir diye düsünüyorum...sofrada peynirlik olara veya büyük mumlari koymak icin...ben yatak odasinda kullanmak istiyorum ve takilarimi koyarim heralde...koridorda anahtarlari koymak icin de cok tatli :)


Veee bu mumluklari da aldim :))) gözümü alamiyorum bu resimden cok güzeller :) 
 Beyaza makyaj fircalarimi koymak istiyorum...makyaj masanin üstünde kullanirim bunu...


iki tane de pembe aldim onlarida mumluk olarak kullanacagim :) yesil almadim rengi uyumaz diye ama o da cok güzel bir renk...


dekorasyon ürünlerine bayilirim milyonlarca alabilirim bütcem bana dur demezse :) hepsini de tek tek incelerim ve cocuk gibi sevinirim :) sizde öylemisiniz yoksa benmi kafayi yedim :))
genelde detaylara özen gösteriyormusunuz? benim icin cok önemli...detaylar bir eve özellik ve sicaklik katiyor diye düsünen birisiyim...

cansu

Dienstag, 4. Februar 2014

KARACA ILKBAHAR ÜRÜNLERI :)

Sevgili ilkbahar gelinlerim size göre bir kac takim buldum karacadan gercekten cok istah acicilar :)
Karaca sayfasinda malesef her ürünü göstermiyorlar herzamanda magzasina gitmeye imkanimiz veya zamanimiz olmuyor. O yüzden size ilkbahar icin en yeni ürünleri buldum :)

BAHARAT SETI ANEMON





FINCAN TAKIMLARI 49,90 TL
kesinlikle almaliyim cok sirinler...


ROZA KAHVALTI TAKIMI



VIOLET KAHVALTI TAKIMI



KIRCICEGI KAHVALTI TAKIMI



MONA ROSA YEMEK TAKIMI


Bu kadar kis yeter diyorum ilkbaharimiz gelsin artik :)
Herkese mutlu bir gün diliyorum :)

cansu

Sonntag, 2. Februar 2014

AKAY Gelinlik 2014 Kolleksiyonu

Gelinlik paylasimlarini cok severim baskalarinda o yüzden bende sizin ile farkli modelleri paylasmak istiyorum. Fikir alabilirsiniz belkide gelinlik diktirmeye karar verdiyseniz ayrintilara bi göz atin :) cokgüzel ve farkli modeller cikti. Akayin yeni kolleksiyonu 2014 gelinlerimiz icin buyrun :)




















...cansu...