Donnerstag, 7. Februar 2013

Kir Dügünü Dekorasyon Fikirleri

Merhaba Kizlar :)
2013 basladi ve bu sene evlenen ciftler dügün hazirliklara baslamislardir.
Yaz aylarinda evlenen ciftler icin yapabileceginiz en güzel Dügünlerden biri bir Kir dügünüdür. Acik temiz havada bir Dügün yapmak cogu kizlarin hayalidir. Tabiki öyle güzel bir ortama güzel bir dekorasyon lazim. Sizin icin biraz arastirdim ve cok güzel fikirler buldum. Bunlari sizinle paylasmak istiyorum. Kararsiz kaldiysaniz bu Kareler ya size yardimci olur yada kafanizi daha cok karistirir ;) umarim yardimci olabilirim size :)


Acik alani süslemek icin en güzel Dekorasyon Cicektir. Cicekler insana huzur verir ve herzaman sik durur. Secim büyük, tabi milyonlarca cicek var ve cok degisik bir sekilde masalari ve sandalyeleri onlarla süsleyebilirsiniz. Sizin icin bir kac öenek:









Yaz aylari özellikle Türkiyede cok sicak olurlar. Günes insani cok terletiyor ve yoruyor. Dügünüzü gündüz yapmak istiyorsaniz degeleri Misafirlerinizi günesin altinda birakmayin. Hersey icin bir cözüm vardir:



 
Bir cadir kurabilirsiniz






Cadir sizin icin cok kapali ise sadece masalarin üstüne de semsiyeler kurabilirsiniz.




Dügününüz aksam saatlerinden itibaren basliyorsa günes sorunu kalmaz ama baska bir sorun cikar buda aydinlatma sorunudur :) tabiki bunun icin de bir cözüm vardir. Mumlarla, isiklarla cok romantik bir ortam yaratabilirsiniz:














Dügünün en güzel anlarindan biri Nikah anidir. Bunu icin de tabiki bir kac örneklerim var :)










Gece agaclari aydinlatabilirsiniz 

Gördügünüz gibi hersey icin bir cözüm vardir bizim bazen sadece bir kac fikire ihtiyacimiz var veeeeeee yasli teyzelerimiz icin bir fikir daha.......



Sandalyelere yastik koyun ki dedelerimiz ebelerimiz rahat etsinler ;)


Insallah hersey istediginiz dilediginiz gibi olur ve gerceklesir lakin unutmayin ki sevdiginiz kisi yaninizda oldugu sürec o gün sizin en mutlu gününüz olacaktir :)

Sevgilerle Cansu

1 Kommentar: