Freitag, 1. März 2013

Dügün Esnasinda Bunlari Unutmayin !

Dügün günü yaklasinca heycan da artiyor ve cogu gelin ve damatlar strese giriyorlar. heycandan bazi önemli seyleri unutabiliriz. dügün gününü kolaylastirmak icin herseye hazirlikli olmamiz lazim.


Dügün gününüzde ilk önce güzel bir kahvalti yapmanizi öneriyorum

o gün cok enerji harciyacaksiniz ve yorgun düsmemek icin kesinlikle karninizi doyurmaniz gerekiyor. dügün esnasinda yemek yemeye firsatiniz olmayabilir.



Gülümseyin.

güne gülerek baslayin, gülerek bitirin. bu güzel günün kefini cikarin ne olursa olsun. resimlerde asik suratli cikmayin. kücük problemleri kafaniza takmayin ve rahat olun :-)




zamanlamanizi iyi yapin.

yaptiginiz zamanlamalardan 10 dakika önce orada olmanizda fayda var. randevulari arka arkaya almayin aralarinda en az 1 saat olsun. bir aksilik cikarsa yada kuaförde isiniz uzarsa yinede gec kalmazsiniz. sac modeliniz hosunuza gitmediyse bile yeni bir model yaratmaya zamaniniz olabilir.


acil cantasi olusturun.

icine sakinlestirici, agri kesici, yara bandi, aseton, oje, makyaj temizleme mendili, beyaz bir ip, dikis ignesi (gelinlik yirtilirsa),yedek ince corap, ruj,pudra, kapatici stick (gözalti ve sivilceler icin), renksiz yarabandi (ayakkabiniz ayaklariniza vurursa), deodorant ve bebek pudrasi koyun.
gelinliginizde leke cikarsa pudrayi suyla karistirin ve lekenin üzerine sürüp onu kamuflaj edin.



bir yakininiza söyle ki yedek ayakkabi ve damat icin yedek gömlek alsinlar yanlarina.

Zamani olmamasina ragmen adet olursaniz panige kapilmayin. yaninizda kesinlikle bir ped bulunsun.

Konuklarinizla ilgilenin.

misafirlerinizle ilgilenirken hepsine esit zaman ayirmanizda fayda var. herkesi ayri ayri memnun etmeye calisin.

veee... herseyden önemli.....

kendinizi ihmal etmeyin!!

konuklari memnun ederken kendinizi de unutmayin. kendi zevkinize önem gösterin ve bu mutlu ani degerlendirin.

bunlari gerceklestirirseniz her krize tedbirinizi almis olursunuz ve artik rahat rahat keyfinize bakabilirsiniz. unutmayin dügün stresi güzel bir stresdir. nisanlinizla birlikte bu mutlu günlerin ve bu özel heycanin tadini cikarin.

sevgilerle cansu :)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen