Samstag, 9. Februar 2013

Istanbul Dügün Mekanlari

Merhaba istanbul gelinlerim :)

dügününüzü istanbulda yapmayi düsünüyorsaniz cok sanslisiniz. bence istanbul türkiyenin hatta dünyanin en güzel dügün mekanlarina sahip. sizin icin en meshur ve en güzel dügün mekanlari buldum ve paylasmak isterim.

1. Esma Sultan Yalisi ( Ortaköy)

Bu mekani en cok dizilerde gördüm  ve herzaman orada bir dügün hayal ettim. Kuzey güney ve aski memnu dizilerinde görüldü. 800 misafirlik bahçe ile birlikte kokteyl şeklinde geçen düğünlerde 1500 kişilik kapasite var.
Açık havada müzik hafta arası 24:00, hafta sonu ise 01:00’e kadar. resimlerde gördügünüz gibi bu mekan sahane bir bogaz manzarasina sahip ve bence istanbulun en güzel dügün mekanlarindan biri.





2. Kiz kulesi

Kiz kulesi bir gece sadece size ait olabilir. Davetliler kuleye Sultan Kayıkları ya da kulenin tahsis ettiği tekneler ile ulaşabiliyorlar.
Düğünler haftanın her günü 20:00-01:00 arasında gerçekleştiriliyor. 5 - 6 ay öncesinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. max. kapasite 250 kisidir ve kisi basi min. bütce 100 - 150 tl dir.
Davetliler beş farklı mönü içinden seçim yapabiliyorlar. ve tabiki bu mekanda harika bir deniz ve bogaz manzarasina sahip.







3. Jardin de France / Fransiz Bahceleri (Tarabya)

Istanbulda cennet bahcesi. yesillik icinde ve deniz manzarali bir yerdir fransiz bahceleri. huzurlu bir ortamda bir dügün yapmak isterseniz burasi sizin icin kesinlikle dogru bir karar olacaktir. 700 kisi yemek kapasitesi vardir ve kisi basi min. bütce 80 - 100 tl dir. 




 







4. Feriye ( Besiktas )

Tabiki bu mekaninda bogaz manzarasi vardir. istanbulda bogaz manzarasi sarttir bence :) 
feriyenin özel otoparki vardir ve acik alanin max. kapasitesi 1000 kisidir. kisi basi min. bütce 150 - 200 tl dir. 
fazla söze gerek yok resimler cok seyi anlatiyor zaten :)












İstanbul, ah güzel İstanbul!
Gönlünce yaşanacak şehir
Olsun da yine İstanbul olsun...

sevgilerle cansu :)



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen