Montag, 11. Februar 2013

Kumsalda Dügün

Kumsalda bir dügün cogu kizlarin en büyük hayalidir. sevdiklerinle beraber deniz kenarinda romantik bir dügünü filmlerde cok görürüz ve malesef böyle bir dügünü yapmak cogu ülkelerde imkansizdir.
fakat türkiyede yasiyor olursaniz bu hayali gerceklestirebilirsiniz. denize yakin olan bir sehirde yasiyorsaniz ve dügününüzü yaz aylarinda yapmayi düsünüyorsaniz bu firsati kacirmayin :)

tabi böyle bir dügün konsepti gerceklestirmek kolay degil. önceden cok sey düsünmelisiniz. mesela dügününüze kac kisi davetli? büyük kalabalik bir dügün mü olcak yoksa aile arasinda kücük bir davet mi vereceksiniz?
cok yasli veya hasta insanlar varmi? kumsalda rahat edebilirler mi? aileniz eski adetlere düskünmüdür? bu biraz degisik dügünü hos görebilirler mi?
tabi sizin dügününüz sizin en mutlu gününüz olacaktir ve nerde nasil evleneceginizi kendiniz karar vermek istersiniz. fakat ailenizi ve arkadaslarinizi da görmezden gelmeyin cünkü onlarda o gün sizinle güzel bir gece gecirmek isterler ve verdiginiz davetle onlari da memnun etmek istersiniz.

cevrenizde bir sikinti yoksa planlamaya gecebilirsiniz. ilk olarak arastirma yapmalisiniz. kiralik plajlar nerede var? malum istediginiz yere masalar kurup dügün yapamicaksiniz. bunun icin özel yerler vardir. bir dügün organizasyon sirketinden yardim alabilirsiniz.
kumsalda bildiginiz gibi elektrik de yoktur. kocaman orkestrali dügün olmayacaktir. gitar, darbuka veya davul zurna caldirabilirsiniz :)

gelinlik ve ayakkabi konusundada tabiki salonda giydiginiz kiyafetler kumsalda bir dügüne yakismaz. daha hafif bir gelinlik ve düz acik ayakkabi tercih etmelisiniz.

gece güzel bir ates yakabilirsiniz. tabiki buna da izin gerekiyor ve önceden bunlari arastirmalisiniz. plaja yakin bir cafe olursa bu sizin icin ve misafirleriniz icin daha iyidir. orada WC'yi kullanabilirsiniz veya aydinlatmak icin elektrik alabilirsiniz. aksi halde mumlarla da romantik bir ortam yaratabilirsiniz ve WC konusunda kiralik WC ler vardir. Bu ayrintilari herseyden önce bir organizasyon ile planlamaniz lazim.

kumsalda bir dügün bildiginiz dügünlere benzemez. cok dogal ve samimi bir ortamdir. siz dügünüzde lüx ve komfor istiyorsaniz bu size göre degildir.
yinede bu tarz dügün icin kararli iseniz sizinle bir kac dekorasyon fikirleri paylasmak isterim.




konsepte göre özel kurabiyeler

kücük siseler icinde davetiye :)

terlik seklinde davetiye



ucus ucus elbiseler uygundur




sacinizi gayet doyal sekilde hafif dalgali yaptirabilirsiniz

müzik olarak gitar güzel ve romantik bir secimdir




parmak arasi terlikler rahat ve kumsal dügününe uygundur

takinizi denizin renginden secebilirsiniz

boncuklarla islenmis terlikler cok sik durabilir

terlik istermiyorsaniz taki takibilirsiniz ayaklariniza










pastayi da konseptinize uydurabilirsiniz








Bir Deniz Kıyısı

Deniz kıyısında ruhlarımız,
Yeminler edilirdi kadere inat
Ve biz yalnızlığı paylaşan iki çocuk..
Hiç olmamış,
Ölmemiş,
Kimsesiz bir rıhtımda,
Bekleyen gemi gibi,
Hiç olmadık
Ölemeyiz biz
Ne sen
Ne ben
Ne deniz…

sevgilerle cansu :)




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen